Pretty Ballerinas - Omiljeni brend ručno izrađenih baletanki svetski poznatih dama

Pretty Ballerinas Belgrade
Pretty Ballerinas Belgrade

Kako se šoping sve više povezuje sa slobodnim vremenom i načinom života, Pretty Ballerinas je lansirala svoj novi pretty café concept u Beogradu I otvrorila prvu café – prodavnicu, gde klijenti mogu da biraju između stotina šik modela obuće Pretty Ballerinas dok uživaju u sveže napravljenom italijanskom espresu ili domaćim kolačima I sveže cedjenom voću

Prodavnica je uređena u prepoznatljivom PrettyBallerinas stilu - kao sićušna bombonjera, sa neobičnim I interesantnim detaljima , stilom koji je napravio Pretty Ballerinas prodavnice popularnim širom sveta.

Pretty Ballerinas je mlad brend sa dugom tradicijom – ista porodica, iz istog mediteranskog mesta izrađuje cipele jos od davne 1918, kada je počela sa izradom baletanki za profesionalne balerine. Brend je prepoznatljiv po izuzetno širokoj ponudi stilova i paleti boja, kao i po nesvakidašnjem kombinovanju različitih materijala. Svaki Pretty Ballerinas kalup nosi ime filmske ili muzičke zvezde kako bi olakšao damama da zapamte koji im kalup Pretty Ballerinas najviše odgovara. Miks ženstvene roze, seksi leopard, elegantne crne i luksuzno zlatne su četiri elementa koja čine Pretty Ballerinas damu jedinstvenom .

Po prvi put, baletanke postaju moderne pre više od 50 godina kada ih je čuvena britanska glumica i humanitarac, Odri Hepbern nosila u filmu “Doručak kod Tifanija” I učinila da postane šik nositi ravne cipele. Danas, Pretty Ballerinas je baletanka izbora svetski poznatih zvezdi kao što su internacionalne manekenke - Kejt Mos, Eli Mekfirson, Klaudia Šifer kao I svetski poznate glumice I pevačice - Angelina Žoli, Lindsi Lohan, Lily Alen, Katarina Higl, i Kajli Minok

Godine 2009 Pretty Ballerinas je lansirala kolekciju “lepe male princeze” – baletanke za devojčice koje se takođe mogu naći u ponudi Pretty Ballerinas Kafice u Beogradu.

Pretty Ballerinas brand ima 80 prodavnica širom sveta u najprestižnijim modnim centrima kao što su Milano, London, Pariz, New York, Beverli Hils, Tokio, Hong Kong kao I u mnogim drugim. Pretty Ballerinas Kafica Beograd je prva café- prodavnica na Balkanu i lokacija je izabrana za novi koncept Pretty Ballerinas Café -prodavnice/ concept store, nakon što je tim Pretty Ballerinas posetio Beograd , zaljubio se u bogatu café tradiciju, u njegove neverovatne ljude i oduševio se atmosferom koja vlada gradom.

0

Vaša korpa